6. V/Janne Greve Madsen - Plejesæbe (træhavemøbler).

 

 

Se, nu skriver jeg igen. Og det gør jeg fordi jeg har prøvet et andet produkt fra Magdalenas. Det første produkt jeg brugte var ædeltræsolien til vores udestuegulv og teakhavemøbler med stor tilfredshed og flot resultat.

Som de fleste sikkert har lagt mærke til, er solen begyndt at skinne. Der er varme og forår i luften. Forårsblomsterne er begyndt at pible op og i vores udestue er der mellem 22-28 grader, når solen har været fremme lidt. Sommeren er begyndt. Det medfører jo også, at der skal ”klargøres” forskellige steder blandt andet gulvet i udestuen. Gulvet står stadig flot og gyldent efter 2 behandlinger med olien. Vi kunne godt tænke os, at friske gulvet op og samtidig bevare det naturlige look og den gyldne farve. Jeg købte Plejesæben i samme serie (Magdalenas). Støvsugede først gulvet og derefter vaskede det med Plejesæben. Gulvet fik lov at tørre helt op og da jeg kikkede på det blev jeg lidt overrasket. Gulvet havde ligesom rejst sig (sikkert på grund af vandet) men havde fået samme klarhed over sig, som da jeg lige havde givet det olie (og det var ikke fordi, at gulvet var møgbeskidt inden jeg vaskede det).

Min erfaring viser, at de 2 produkter passer perfekt sammen. Det ene produkt bevarer det, det andet produkt giver og omvendt. Og gulvet er klar til endnu en gang olie.

Jeg kan (ligesom olien) trygt anbefale Plejesæben. Begge giver et flot resultat og en sidegevinst er at det er naturprodukter det ikke skader os og miljøet.

 

 

Mvh

Janne Greve Madsen

 

Hvis du har erfaring med brug af produkter fra Magdalenas - så er du meget velkommen til at sende os en e-mail - så bringer vi dine erfaringer videre til andre besøgende på hjemmesiden.

Anbefaling

Venlige produkter til klargøring, beskyttelse og pleje af ting til hjem og fritid.