Linolie 1-2-3 - www.linolie123.dk. Linolie 1-2-3 forhandler linolie, linoliemaling, trætjære, naturmaling, kalk, krakaværk og fæhår mm. Linolie 1-2-3  forhandler også de moderne malervarer, maling, træbeskyttelse - vægmaling, gulvmaling, epoxymaling, lak, filt og sprøjtepistoler mm.

 

Teknologisk Institut - www.teknologisk.dk. Teknologisk Institut har en stor ekspertise inden for beskyttelse og pleje af bl.a. træ. En ekspertise Teknologisk Institut bl.a. har omsat til nyttige facts og anbefalinger på deres hjemmeside. Prøv søgemaskinen.

 

Bygningskulturelt Råd - www.bygningskultureltraad.dk. Bygningskulturelt Råd blev etableret i starten af 2003 og er en paraplyorganisation for foreninger, fonde, institutioner og brancher, der arbejder bredt med bygningskultur. Rådets arbejde er politisk og fagligt og med en kommerciel del placeret i datterselskabet Bygningskulturelt Råd - Erhverv A/S. Det tidligere Raadvad-Centers aktiviteter blev ved Rådets oprettelse overført hertil. Rådet tilbyder kurser, publikationer, rådgivning, arrangementer m.m. inden for bygningsbevaring og bygningskultur.

 

Informationscenteret for Miljø & Sundhed - www.miljoeogsundhed.dk. Informationscenteret for Miljø & Sundhed er et uafhængigt informationscenter om miljø, sundhed og forbrug. Centrets formål er at give forbrugerne let tilgængelig og handlingsorienteret information om miljø og sundhed samt at fremme en bred dialog om de risici, der knytter sig til forbrug. Centeret er finansieret af Miljøministeriet.

 

Forbrugerrådet - www.fbr.dk. Forbrugerrådet beskæftiger sig med alle forbrugerspørgsmål fra levnedsmidler, miljø og sundhed over lovgivning og jura til finansielle tjenester, medier, tele og meget mere.

 

Træ er Miljø - www.trae.dk. Bag Træ er Miljø står 9 organisationer og myndigheder med stor erfaring om træs holdbarhed og anvendelse. Siden indeholder et leksikon omkring anvendelse af træ og træbeskyttelse. Herudover er der mulighed for at få svar fra fagmanden på spørgsmål om anvendelse og vedligeholdelse af træ. at lave og anvende de forskellige traditionelle produkter.

Informative link

Venlige produkter til klargøring, beskyttelse og pleje af ting til hjem og fritid.