4. V/Connie Hansen - Træolie (træinteriør).

 

 

Kære Magdalenas og Co

Vores teaktræs sengeborde var blevet meget triste at se på og det var lige før de råbte 'Gori' efter os! Vi fik anbefalet jeres 'Interiør'linolie. Olien blev påført indendørs (vi bor i lejlighed) og den del af arbejdet gik fint. Husk store mængder aviser til at opsuge det, der drypper. Olien var let at smøre på - jeg anvendte en pensel på grund af alle udskæringerne og sparede ikke på olien. Olien blev hurtigt absorberet og da den overskydende olie blev fjernet, var bordene igen meget smukke i træet.

Efter et par dage, var bordene tørre og
blev sat på plads - MEN lugten af madolie fulgte med ind i soveværelset og blev hængende i en rum tid :0(

Vores efterrationalisering har lært os følgende: Træet fremstår 'sundt' og det har pyntet ganske gevaldigt på bordene. Vi
anbefaler gerne produktet videre, men vil opfordre andre til at arbejde udendørs, så vidt det er muligt og ikke tage indendørs genstande i brug før lugten er helt væk.

Når man ser bort fra lugten - der jo trods alt er langt mindre generende end lugten af terpentin - så oplevede vi olien som værende drøj i brug og resultatet var alle anstrengelser værd :0)


Venlig hilsen Connie Hansen, Frederiksberg d. 22.7

 

Hvis du har erfaring med brug af produkter fra Magdalenas - så er du meget velkommen til at sende os en e-mail - så bringer vi dine erfaringer videre til andre besøgende på hjemmesiden.   

Anbefaling

Venlige produkter til klargøring, beskyttelse og pleje af ting til hjem og fritid.